Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πρόστιμο 10.000 ευρώ στον ψαροντουφεκά που αναζητούσε το λιμενικό - Κρύφτηκε σε beach bar

13 Ιουνίου, 2024

Πρόστιμο 10.000 ευρώ στον ψαροντουφεκά που αναζητούσε το λιμενικό - Κρύφτηκε σε beach bar

Ένα τσουχτερό πρόστιμο ύψους περίπου 10.000 ευρώ θα επιβληθεί στον Πατρινό ψαροντουφεκά στην Αχαΐα, ο οποίος ενεργοποίησε χωρίς να κινδυνεύει τον κρατικό μηχανισμό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Ο νεαρός εντοπίστηκε καλά στην υγεία του και το θρίλερ στην Αχαΐα είχε αίσιο τέλος.

Ο ίδιος φέρεται να φοβόταν να εμφανιστεί καθώς ψάρευε παράνομα στο σημείο, όπου είχε πάει για νυχτερινό ψαροντούφεκο. Για περισσότερες από 20 ώρες, ο 27χρονος Πατρινός παρακολουθούσε από απόσταση τη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που είχε στηθεί από το Λιμενικό.

Αγνοούμενος ψαροντουφεκάς

Ο νεαρός θεωρήθηκε αγνοούμενος στη θαλάσσια περιοχή Λαμπίρι Αγιαλείας στην Αχαΐα. Σύμφωνα με το Mega, βρισκόταν σε beach bar και φοβούμενος πιθανές επιπτώσεις για παράνομη αλιεία, επέλεξε να κρυφτεί. Την ίδια ώρα, τον αναζητούσαν σκάφη και βατραχανθρώποι του Λιμενικού, ιδιώτες δύτες, ακόμα και ελικόπτερο.

Τι είπε θείος του ψαροντουφεκά

«Βγήκε από τη θάλασσα το άλλο παιδί και δεν τον βρήκε. Δύο φίλοι παρέα είχαν πάει. Τώρα τι έγινε εκεί δεν μπορώ να ξέρω», είπε στο Mega θείος του 27χρονου. «Μόλις δεν τον βρήκε εκεί, του μπήκαν υποψίες. Που είναι; Τι έγινε; Εκεί στην παραλία από πάνω σε κάτι χαλάσματα τον βρήκαν. Δεν έπινε. Δεν ξέρω τι έξοδα θα του βγάλουνε τώρα. Όλοι βάζουν το κακό μπροστά. Χίλια δύο μπορεί να είχε πάθει», πρόσθεσε ο συγγενής του νεαρού.

Το περιστατικό αυτό δείχνει την ανάγκη για υπευθυνότητα και συνειδητοποίηση των συνεπειών των πράξεών μας, ιδίως όταν αυτές εμπλέκουν την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού και την πιθανή θέσπιση προστίμων.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Tags
Αχαΐα Πρόστιμο Βρέθηκε Ψαροντουφεκάς Αγνοούμενος Ψαροντουφεκάς Λαμπίρι Αχαΐας
Comodo SSL