Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σύλληψη Λιμενικού από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων

29 Δεκεμβρίου, 2020

Σύλληψη Λιμενικού από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων

Στη σύλληψη στελέχους Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, προέβησαν την 28-12-2020 στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, για παράβαση των άρθρων 235, 259 και 385 του Π.Κ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του υπουργείου Ναυτιλίας, μεσημβρινές ώρες της 28-12-2020 και κατόπιν επώνυμης καταγγελίας ιδιώτη για έκνομες ενέργειες από στέλεχος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., που υπηρετεί σε Λιμενική Αρχή του νομού Αττικής, στελέχη της  Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνέλαβαν τον ανωτέρω κατόπιν διακριτικής επιτήρησης του, διότι σε γενόμενο σωματικό έλεγχο σε αυτό εντοπίστηκε και κατασχέθηκε προσημειωθέν χρηματικό ποσό ύψους χιλίων (1.000) ευρώ εντός φακέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tovima.gr ο ιδιώτης κατήγγειλε πως ο υπαξιωματικός του ΛΣ – ΕΛ.ΑΚΤ. του ζήτησε χρήματα για να μη βεβαιώσει παραβάσεις για το σκάφος του.

To δελτίο τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας αναφέρει ότι ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε σήμερα, 29-12-2020, στο Ναυτοδικείο Πειραιά.

Με απόφαση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διατάχθηκε η άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης ενώ ανωτέρω στέλεχος τέθηκε σε αυτεπάγγελτη διαθεσιμότητα.

Tags
Λιμενικό Σώμα Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας [jetpack-related-posts]
Comodo SSL