Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον ψαροτουφεκά στην Κάρυστο - το δελτίο τύπου του λιμενικού

2 Ιουνίου, 2022

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον ψαροτουφεκά στην Κάρυστο - το δελτίο τύπου του λιμενικού

Παρότι αρκετά σάιτ αναφέρουν ότι ο 41χρονος ψαροκυνηγός βρέθηκε σε παραλία της Καρύστου, η αλήθεια είναι ότι όλες οι προσπάθειες τόσο των δυτών όσο του πλωτού και του ελικόπτερου ήταν άκαρπες.

update:

Αυτό που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ήταν το όπλο του που βρισκόταν στην επιφάνεια, με λυμένο μουλινέ, και την βέργα στο βυθό, καθώς και την σημαδούρα του όπου στην άκρη της υπήρχε έρμα.

Επιπλέον, στις έρευνες που έγιναν στην περιοχή δεν βρέθηκε κάπου η ζώνη με τα βαρίδια.

Μετά το μεσημέρι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή δεν επέτρεπαν άλλο να παραμείνουν τα πλωτά.

Όπως αναφέραμε και στην προηγούμενη ανάρτηση, ο αγνοούμενος ψαροτουφεκάς χάθηκε στη νότια πλευρά της βραχονησίδας Κάβο Μαντέλο, όπου και είχε μεταβεί με φουσκωτό σκάφος με δύο ακόμα φίλους, οι οποίοι και ειδοποίησαν το λιμενικό όταν δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν.

Θα θέλαμε να είμαστε αισιόδοξοι αλλά οι ελπίδες πλέον για θετική έκβαση είναι ελάχιστες.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του λιμενικού σώματος:

Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στην ν. Μάνδηλο Ευβοίας – Στενό Καφηρέα

Ενημερώθηκαν, βραδινές ώρες χθες,  οι Λιμενικές Αρχές Καρύστου, Άνδρου, Ραφήνας και Λαυρίου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό αγνοούμενου 41χρονου ημεδαπού υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή ν. Μάνδηλου Ευβοίας-Στενού Καφηρέα. Σύμφωνα με δήλωση ιδιωτών, ο 41χρονος μετέβη στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας απογευματινές ώρες την 01-06-2022 και έκτοτε αγνοείται.Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, με τη συμμετοχή τριών (03) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικών σκαφών, ενός ελικοπτέρου Π.Ν., στελεχών Μ.Υ.Α./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτών δυτών, καθώς και  περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Tags
Κάρυστος Λιμεναρχείο Καρύστου Αγνοείται ψαροτουφεκάς
Comodo SSL