Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Τα είδη αλιείας Shimano στο Fishing Mania!

9 Ιουνίου, 2023

Τα είδη αλιείας Shimano στο Fishing Mania!

Νέα μεγάλη συνεργασία, τα προϊόντα ειδών αλιείας Shimano, πλέον διαθέσιμα από το κατάστημα Fishing Mania

Η Shimano είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες που προσφέρει υψηλής ποιότητας αλιευτικά εργαλεία. Ιδρύθηκε το 1921 και η έδρα της βρίσκεται στο Sakai, στην επαρχία Οσάκα της Ιαπωνίας. Έχει συμβάλλει στην δημιουργία των πιο καινοτόμων αλιευτικών προϊόντων όλα αυτά τα χρόνια.

Η Shimano έχει δεσμευτεί να παράγει τα τέλεια προϊόντα βελτιώνοντας συνεχώς τα χαρακτηριστικά της και εισάγοντας νέες και σύγχρονες τεχνικές καθημερινά. Προσφέρει τα πάντα για το ψάρεμα για να κάνει το hobby σας πιο ξεκούραστο και διασκεδαστικό. Εκτός από την προσφορά της καλύτερης ποιότητας, η εταιρεία παρέχει επίσης πιστοποιημένα και ελεγμένα προϊόντα.

Τα προϊόντα της Shimano, εισάγονται στη χώρα μας από την εταιρία ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. Είναι από τα πλέον γνωστά στην Ελλάδα και μπορείτε πλέον να τα βρείτε στο ανανεωμένο κατάστημα ειδών αλιείας Fishing Mania, στην οδό Λαμίας 9 στην Αργυρούπολη αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.fishingmania.gr.

Ο Γιώργος Φαντάρος και το έμπειρο team του καταστήματος Fishing Mania, σας περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν, όπως πάντα, με το καλύτερο τρόπο!

www.fishingmania.gr

Διεύθυνση: Λαμίας 9 & Μεγ. Αλεξάνδρου 93, 16452, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2109968220

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Τετάρτη 10:00 – 20:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:00 – 21:00
Σάββατο 10:00 – 15:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Tags
Γιώργος Φαντάρος Shimano Ηλεκτρονικό Κατάστηµα Κατάστημα Ειδών Αλιείας Είδη Αλιείας Fishing Mania Αφοί Κασάμπαλη & ΣΙΑ Ο.Ε. [jetpack-related-posts]
Comodo SSL