Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 με Βαλκανικό προσανατολισμό

11 Αυγούστου, 2023

Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 με Βαλκανικό προσανατολισμό

Σε δυναμική τροχιά προετοιμασιών βρίσκεται ήδη η διπλή έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023, που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την Sea & Tourism Expo στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20-22 Οκτωβρίου 2023.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της έκθεσης Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 το περσινό φθινόπωρο στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, οι λάτρεις της θάλασσας, θα έχουν ξανά την ευκαιρία να επισκεφτούν την μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας και στην Βόρεια Ελλάδα, όπου η γεωγραφική θέση της Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζει εύκολη επισκεψιμότητα και εξωστρέφεια στις χώρες των Βαλκανίων.

Ειδικά για φέτος, ένα μεγάλο διαφημιστικό budget θα διατεθεί για την προσέγγιση υποψήφιων αγοραστών από βαλκανικές χώρες όπως Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Αλβανία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Σκόπια και Μαυροβούνιο.

Άλλωστε, αυτές οι αγορές είναι ήδη πολύ σημαντικές για τις επενδύσεις και τον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών επιχειρήσεων του χώρου της Θαλάσσιας επιχειρηματικότητας.

Είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη τα παρακάτω στοιχεία:

– Η Ελλάδα είναι η πρώτη επενδύτρια χώρα στην Αλβανία τα τελευταία 15-20 χρόνια.

– Η Βουλγαρική αγορά είναι γνωστή στους Έλληνες επιχειρηματίες και συνεχίζει να έχει πολύ μεγάλες ευκαιρίες,

– Η Χαλκιδική αποτελεί τον πιο αγαπημένο προορισμό για τις συγκεκριμένη αγορά, όπου οι περισσότεροι υψηλής εισοδηματικής στάθμης, οι οποίοι διαθέτουν παραθεριστικές κατοικίες και είναι υποψήφιοι αγοραστές σκαφών όλων των κατηγοριών

– Στα Βαλκάνια, ιδιαίτερα στον τομέα του Θαλάσσιου Τουρισμού, οι προοπτικές για συνεργασίες μεταξύ επιχειρήσεων μπορεί να είναι θεαματικές.

– Ελληνικά ναυπηγεία σκαφών αναψυχής, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην χώρο του chartering, αλλά και στο χώρο της αλιείας και των watersports, έχουν μεγάλες προοπτικές σε νέες αγορές με μεγάλη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.

Η THESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW 2023 – SEA & TOURISM EXPO που θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου 2023 στο Διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης, μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, με συνολικό εκθεσιακό χώρο 10.000 τμ, αλλά και με παράλληλα εκθεσιακά events στη Μαρίνα της Καλαμαριάς, ιδιαίτερα στο χώρο του Chartering, έχει στραμμένο το βλέμμα της στις βαλκανικές χώρες και στις πιθανές συνεργασίες που μπορούν να αναπτυχθούν μεταξύ των επιχειρήσεων.

Πλαισιωμένη από ενδιαφέρουσες ημερίδες με ομιλητές από όλους τους χώρους της θαλάσσιας δραστηριότητας, του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας, η 2η Thessaloniki Boat & Fishing Show θα δημιουργήσει τις καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες για ένα επιτυχές εμπορικό αποτέλεσμα τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες.

Περισσότερες Πληροφορίες: https://thessaloniki.boatfishingshow.gr/


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Tags
Έκθεση σκαφών Έκθεση Έκθεση Αλιείας Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Θεσσαλονίκη Thessaloniki Boat & Fishing Show Έκθεση Boat & Fishing Show
Comodo SSL