Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Το «αγροτικό» της Tesla θα γίνεται και βάρκα

30 Σεπτεμβρίου, 2022

Το «αγροτικό» της Tesla θα γίνεται και βάρκα

Έχοντας περάσει από… σαράντα κύματα κατά την εξέλιξή του, το Tesla Cybertruck ήταν σχεδόν αναμενόμενο ότι θα μπορούσε να διασχίζει ποτάμια και θάλασσες. Όταν πρώτα πάντως καταφέρει να κυκλοφορεί πρώτα κανονικά στους δρόμους.

Αν ξέρει κάτι να παίζει στα δάχτυλα ο Elon Musk αυτό είναι το παιχνίδι της δημοσιότητας. Και για άλλη μια φορά μέσα από το αγαπημένο του Twitter έρχεται να ταράξει τα (φουσκωμένα) νερά, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί με τον κυκλώνα Ίαν στην Φλόριδα.

Πιάνοντας στον αέρα το μήνυμα αυτών των καταστροφών, ο Musk γράφει ότι το επερχόμενο Cybertruck, εκτός των άλλων ικανοτήτων που θα έχει, θα είναι και “αδιάβροχο”. Θα μπορεί, σύμφωνα με τον Musk, να διασχίζει ποτάμια, λίμνες, ακόμα και ρηχές θάλασσες χωρίς μεγάλο κυματισμό.

Η ύπαρξη του Cybertruck έχει καταντήσει πραγματικό σίριαλ, κατά την πάγια τακτική του Musk, με τις καθυστερήσεις να το έχουν βγάλει πλήρως εκτός προγραμματισμού. Οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο και υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που έχουν καταβάλει χιλιάδες δολάρια για να κάνουν την προπαραγγελία.

Το Cybetruck έχει περάσει από… σαράντα κύματα κατά την φάση της εξέλιξής του, έχει καθυστερήσει σημαντικά και τώρα με αφορμή και την δημοσιότητα που έχει πάρει στις ΗΠΑ η καταστροφή στην Φλόριδα, ο Musk βρίσκει την ευκαιρία να το ξαναφέρει στην επικαιρότητα.

Η νέα υπόσχεσή του ότι θα είναι “επαρκώς αδιάβροχο” ώστε να λειτουργεί και ως βάρκα ενθουσίασε το κοινό του στο Twitter με εκατοντάδες χιλιάδες likes. Ο Musk λέει ότι η ικανότητα διάσχισης νερού θα είναι για μικρό διάστημα.

Το πόσο μπορεί να κινηθεί και να επιπλεύσει σε νερό δεν γνωρίζουμε, αν και ο Musk υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να κινηθεί από την βάση του Space X στο νησί South Padre στο Νότιο Τέξας, μια διαδρομή που έχει στο πιο στενό σημείο ένα κομμάτι θάλασσας περίπου στα 500 μέτρα.

Η ανακοίνωση αυτή προκαλεί αρκετό προβληματισμό στους υποψήφιους πελάτες του Cybertruck οι οποίοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν ένα pick-up με τιμή εκκίνησης τα 40.000 δολάρια στις ΗΠΑ θα έχει και τέτοιες δυνατότητες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Musk παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Και όλος ο πλανήτης συζητά για ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει δεκάδες προβλήματα στην εξέλιξή του και τα έχει κάνει θάλασσα με το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής του.

Πηγή: www.newsauto.gr

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Elon Musk Tesla Cybertruck [jetpack-related-posts]
Comodo SSL