Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αγώνας Αθλητικής Αλιείας Ν.Ο.Μουδανιών 2013

24 Σεπτεμβρίου, 2015

Αγώνας Αθλητικής Αλιείας Ν.Ο.Μουδανιών 2013

Οι Αγώνες αθλητικής αλιείας που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Ναυτικός Όµιλος Μουδανιών πραγµατοποιήθηκαν το Σάββατο 28 Σεπτεµβρίου, µε τη συµµετοχή 7 πληρωµάτων συνολικά και νικητές τον Σίµο Οφλίδη και το πλήρωµά του. Τα σκάφη µε τα πληρώµατα απέπλευσαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου από το λιµάνι των Μουδανιών, για να επιστρέψουν το απόγευµα, µε µικρή ψαριά ωστόσο, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν καλύτερες επιδόσεις.
Πάντως, όλοι οι συµµετέχοντες αποζηµιώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη γιορτή που πραγµατοποιήθηκε στις κατάµεστες από κόσµο εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Μ, όπου και επιδόθηκε το κύπελλο στο νικητή Σίµο Οφλίδη, από τον Περιφερειακό Σύµβουλο Χάρη Σαρόγλου.
Οι Αγώνες Αθλητικής Αλιείας διοργανώνονται κάθε χρόνο για περίπου 30 χρόνια από το ΝΟΜ, και συνήθως ήταν διήµεροι. Ωστόσο, όπως είπε ο Πρόεδρος του ΝΟΜ ∆ηµήτρης Σακαλής, το κόστος για να κινηθούν και να µετέχουν στον αγώνα, ειδικά τα µεγάλα σκάφη, είναι τεράστιο, και γι’ αυτό φέτος οι αγώνες διήρκεσαν µία ηµέρα, ενώ µικρότερη ήταν και η συµµετοχή: Όπως γράψαµε παραπάνω συµµετείχαν µόνο επτά σκάφη από τη Χαλκιδική, τη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα.

Comodo SSL