Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Άλιμος: Ληστές άρπαξαν εξωλέμβιες αξίας 200.000 ευρώ

2 Απριλίου, 2020

Άλιμος: Ληστές άρπαξαν εξωλέμβιες αξίας 200.000 ευρώ

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν βαριά μεταλλική πόρτα εταιρείας μηχανών για σκάφη στην περιοχή του Αλίμου και να αρπάξουν μηχανές, των οποίων η αξία τους ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους χρησιμοποίησαν ακόμη και το ανυψωτικό μηχάνημα που διέθετε η εταιρεία για να φορτώσουν τους κινητήρες των ταχύπλοων και έπειτα να εξαφανιστούν.

Οι ληστές φαίνεται να γνώριζαν πολύ καλά πώς να κινηθούν στον χώρο και δεν αποκλείεται να είχαν κάνει κατόπτευση πριν εισβάλουν στην εταιρεία, ενώ το βέβαιο είναι ότι χρειάστηκαν αρκετό χρόνο για να μπορέσουν να φορτώσουν τις μηχανές στο όχημά τους και να μπορέσουν να εξαφανιστούν. Πηγές του boatfishing.gr αναφέρουν πως πρόκειται για τέσσερις ολοκαίνουριους κινητήρες μεγάλης ιπποδύναμης 2 x 425hp και 2 x 450hp.

Κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια συλλέγει DNA και αποτυπώματα, ενώ θα γίνει σάρωση στην περιοχή μήπως εντοπιστεί από κάμερα ασφαλείας το φορτηγάκι με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Τέλος, όπως φαίνεται, η συμμορία των ληστών εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι, λόγω των μέτρων για περιορισμό της κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊου, στην περιοχή επικρατούσε απόλυτη ηρεμία.

Πηγή: www.alimosonline.gr

Tags
Εξωλέμβιες Άλιμος Κλοπή Εξωλέμβιας Κλοπή [jetpack-related-posts]
Comodo SSL