Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Φουσκωτά Arimar TopLine 280 / 320 / 360

5 Φεβρουαρίου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Φουσκωτά Arimar TopLine 280 / 320 / 360

Η Ιταλική Arimar είναι µία από τις πιο γνωστές εταιρίες κατασκευής tender και βοηθητικών σκαφών, ενώ παράλληλα διαθέτει στην γκάµα της επιχειρησιακά RIB που προορίζονται για τον στρατό και τις ειδικές δυνάµεις διάφορων κρατών.
Arimar_2Έχοντας πάνω από είκοσι χρόνια ιστορίας, έχει γίνει ένα πραγµατικό σηµείο αναφοράς για τον ναυτιλιακό τοµέα. Ιδίως τα µοντέλα µε το Jet, αποτέλεσαν το απόλυτο gadget κάνοντας γνωστή την εταιρία παγκοσµίως. Από το 2007 η εταιρία εξαγόρασε την Solemar κατατάσσοντας την Arimar Group σαν µία από τις πιο σηµαντικές εταιρίες κατασκευής σκαφών και σωστικών σκαφών στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα η Arimar αντιπροσωπεύεται από την Motocraft όπου και υπάρχουν αρκετά ετοιµοπαράδοτα σκάφη, από τα οποία ξεχωρίσαµε την σειρά Top Line, που αποτελείται από φουσκωτά RIB σε τρία µεγέθη, 2.80, 3.20 και 3.60 µέτρα κατάλληλα για αναψυχή, ψάρεµα καθώς και για χρήση ως βοηθητικά (tender).

Το µικρό τους βάρος, τα καθιστά ιδανικά για ψαρέµατα από παραλία, όπου και θα τα χρησιµοποιήσουµε µε ιδιαίτερα µικρές ιπποδυνάµεις (max. 25HP για το 360). Υπάρχει η επιλογή καθίσµατος µε µαξιλάρι και (κατόπιν ζήτησης) η ειδική πλάτη καθίσµατος. Η στιβαρή τους κατασκευή θα εξασφαλίσει την αντοχή στον χρόνο όσο συχνές αν είναι και οι εξορµήσεις σας.

Arimar_3_pinakas

Πληροφορίες: MOTOCRAFT,

τηλ.: 210 9888 288

www.motocraft.gr

Tags
Φουσκωτό σκάφος Φουσκωτά Tender Motocraft Arimar Μικρά Φουσκωτά [jetpack-related-posts]
Comodo SSL