Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Συµβατικά Φουσκωτά Ulyz από την Escape 24

Ιανουάριος 23, 2016

Συµβατικά Φουσκωτά Ulyz από την Escape 24

H Escape 24 είναι η πιο εξειδικευµένη εταιρία στην κατασκευή, εισαγωγή και πώληση συµβατικών φουσκωτών στην χώρα µας παρουσιάζοντας µια µεγάλη γκάµα για κάθε ανάγκη.

Ulyz_03Στην έκθεση που λειτουργεί στην Λεωφ. Αθηνών 21, στον Βοτανικό, οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν µεταξύ δεκάδων ετοιµοπαράδοτων µοντέλων διάφορου τύπου αλλά και µήκους. Εκτός από τα συµβατικά Escape 24 αλλά και τα Callegari, διατίθενται αποκλειστικά και τα Ευρωπαϊκά φουσκωτά Ulyz. Πρόκειται για µια Εβελγική εταιρία, αναγνωρισµένη ευρέως, µεταξύ πολλών σωµάτων ασφαλείας (στρατό – πυροσβέστες κλπ.), επαγγελµατιών ψαράδων, δυτών και όσων ζητούν ένα αξιόπιστο συµβατικό για σκληρή και συχνή χρήση.

Ulyz_04Όλα τα φουσκωτά Ulyz σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Βαρκελώνη, σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο προσφέροντας αρκετές καινοτοµίες µε συνεχής βελτιώσεις σε όλα τα πεδία. Χρησιµοποιούνται µόνο υψηλής αντοχής πρώτες ύλες και υπάρχουν 4 επιλεγµένα µοντέλα σε δύο εκδόσεις, µε ξύλινο και αλουµινένιο πάτωµα. Τα µήκη που µπορείτε να βρείτε είναι 3, 3,6 , 4 και 4,3 µέτρα σε βάρη από 48 ως 85 κιλά.

Ulyz_05

Αν λοιπόν το κόστος χρήσης ή και απόκτησης ενός σκάφους σας φαίνεται δυσβάστακτο, υπάρχει η λύση του συµβατικού. Η προσφορά της Escape 24 είναι ευκαιρία, αφού όλα τα συµβατικά Ulyz δίνονται σε ελκυστικά πακέτα µε εξωλέµβιες Parsun.

Πληροφορίες: ESCAPE 24 – 210 5228.716

Tags
Escape 24 Συμβατικά Φουσκωτά Συμβατικό Φουσκωτό
Comodo SSL