Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Κλοπή Grady White 5.5 από την Αίγινα – Ήταν το σκάφος που έκλεβε καύσιμα στην Άνδρο!

26 Ιουλίου, 2023

Κλοπή Grady White 5.5 από την Αίγινα – Ήταν το σκάφος που έκλεβε καύσιμα στην Άνδρο!

Ένα πολυεστερικό σκάφος Grady White 5.5 (μοντέλο Sportsman 180) εκλάπη από την Μαρίνα της Αίγινας με δίχρονη Yamaha 130 Hp, λευκές ταπετσαρίες, μπλε σκούρες τέντες, όνομα Αγγελική με αριθμό Λ.Ε. 6534.

Η ανάρτηση αυτή έγινε σήμερα στα social media. Ο ιδιοκτήτης, που έχει εξοχικό στην Αίγινα και το σκάφος στη μαρίνα, ανακάλυψε ότι λείπει από την θέση ελλιμενισμού το Grady White.

UPDATE: Το σκάφος βρέθηκε! Διαβάστε ΕΔΩ σε ποιο σημείο το είχαν παρατήσει και τι εικάζεται

Σύμφωνα με μαρτυρία ψαρά, το σκάφος έλειπε από την Δευτέρα…

Βλέποντας τις ιδιαίτερες τέντες του σκάφους, κάτι μας θύμιζε!

Ήταν το σκάφος που αφαίρεσε τα ντεπόζιτα βενζίνης από δύο σκάφη στην Άνδρο.

Πιο συγκεκριμένα, κάμερα στην Άνδρο τα ξημερώματα της Κυριακής 23/7, γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα «έπιασε» τους επιτήδειους την ώρα που έκλεβαν το ντεπόζιτο βενζίνης από πολυεστερικό σκάφος, δεμένο στο λιμάνι στο Γαύριο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται καθαρά το μέγεθος του σκάφους, το ιδιαίτερο flare των έξαλων στο πλωριό τμήμα, αλλά και οι χαρακτηριστικές τέντες.

Προφανώς αυτοί που έκλεψαν το σκάφος το χρησιμοποίησαν για να φτάσουν στην Άνδρο, όπου και σταμάτησαν για “ανεφοδιασμό” για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο πλαστικά ντεπόζιτα που αφαίρεσε βρέθηκαν από ψαροτουφεκά κοντά στο λιμάνι, που σημαίνει ότι αφαίρεσαν τα καύσιμα και τα πέταξαν.

Δεν βρέθηκαν τα carbon πέδιλα που αφαιρέθηκαν από την δεύτερη βάρκα.

Παρακαλούμε αν έχετε δει το σκάφος ή κάποια κίνηση που να βοηθήσει τις αρχές επικοινωνήστε άμεσα με κάποιο από τα λιμεναρχεία:

Λιμεναρχείο Αίγινας: 2297320920

Λιμεναρχείο Γαυρίου: 2282071213

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Κλοπή σκάφους Άνδρος Αίγινα Κλοπές Σκαφών Κλοπή καυσίμων Κλοπή σκάφος σε μαρίνα
Comodo SSL