Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΟΦΤΣ ΣΥΡΟΥ: συμμετοχή στη 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών

Ιούνιος 28, 2016

ΟΦΤΣ ΣΥΡΟΥ: συμμετοχή στη 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών

syros_logoΟ Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου συμμετείχε για μία ακόμη χρονιά στην Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών. Φέτος τη διοργάνωση είχε αναλάβει ο Μακεδονικός όμιλος Φουσκωτών Σκαφών και πραγματοποιήθηκε 16-22 Ιουνίου στη Αλόννησο. Από τον Ο.Φ.Τ.Σ.Σ. συμμετείχαν δύο βάρκες και επτά άτομα.

syros-alonisos-aΤην Παρασκευή κατέπλευσαν στο λιμάνι της Αλόννησου οι βάρκες του ομίλου. Το ίδιο βράδυ απολαύσαμε φαγητό και ζωντανή μουσική στην πλατεία της παλιάς Αλόννησου. Το Σάββατο παρευρεθήκαμε στην συνάντηση εκπροσώπων όλων των ομίλων με την Ομοσπονδία όπου και κατέθεσε πρόταση για την 12η Πανελλήνια ο Ευβοϊκός όμιλος Φουσκωτών Σκαφών, στη Χαλκίδα. Στη συνέχεια είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στην πόλη και να κάνουμε τον περίπλου του νησιού απολαμβάνοντας τις παράκτιες ομορφιές του μέχρι το απόγευμα όπου συγκεντρωθήκαμε έξω από το λιμάνι για την επίσημη είσοδο. Μετά το πέρας της εισόδου, οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει για εμάς δείπνο με ζωντανή μουσική στο λιμάνι της Αλόννησου. Την Κυριακή συμμετείχαμε στην οργανωμένη περιήγηση στις Σποράδες καταλήγοντας στην Περιστέρα για την εκδήλωση τσίπουρο t-factor. Μετά την επιστροφή μας ετοιμαστήκαμε για τη μουσική βραδιά στη Στενή Βάλα. Τη Δευτέρα μετά την συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο της Αλόννησου, πήραμε το δρόμο της επιστροφής.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Μακεδονικό όμιλο Φουσκωτών Σκαφών και τον Δήμο Αλόννησου για την φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση. Ευχαριστούμε πολύ και καλή αντάμωση.

Tags
Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου
Comodo SSL