Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

GREECE OPEN 2017

26 Ιανουαρίου, 2017

GREECE OPEN 2017

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε και σας προσκαλούμε στο  “GREECE OPEN 2017” που θα διεξαχθεί  στις 12-14 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, το 11ο κατά σειρά, με διοργανωτή σύλλογο φυσικά τον Φ.Α.Ρ.

Το GREECE OPEN ξεκίνησε το 2007 στην Θεσσαλονίκη, έδρα του Φ.Α.Ρ. και γίνεται ανελλιπώς κάθε χρόνο το 2ο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Ξεκίνησε με πολύ διάθεση για μάθηση αλλά και μεράκι για να καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους διεθνείς αγώνες στον κόσμο, κάτι που ομολογουμένως επιτεύχθηκε, αφού είναι πλέον ένας θεσμός που καταφέρνει να προσελκύει κάθε χρόνο αρκετούς από τους καλύτερους ρίπτες στον κόσμο.

Δεν είναι διόλου τυχαίο το ότι τα τελευταία χρόνια μας τιμούν με την παρουσία τους παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές των χωρών τους όπως ο Πρωταθλητής Ελλάδος και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Γιώργος Μπόνης, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και κάτοχος των περισσότερων ρεκόρ Danny Moeskops και άλλοι όπως ο Πρωταθλητής Αγγλίας Andy Copping, Jay Lee, Steve Boyte, Dennis Retter κ.α.

Φέτος ο αγώνας θα είναι προς τιμήν του Alan Varley ενός εκ των καλύτερων Άγγλων αθλητών στο άθλημα των Βολών Θαλασσίων Βαρών.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα του αγώνα, την Παρασκευή 12 Μαΐου οι αθλητές θα αγωνιστούν στην κατηγορία των 175gr, το Σάββατο 13 Μαΐου στις κατηγορίες των 150 & 125gr ενώ την Κυριακή 14 Μαΐου ο αγώνας θα ολοκληρωθεί με την κατηγορία των 100gr.

Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει η απονομή των βραβείων στο ξενοδοχείο διαμονής των αθλητών καθώς και το αποχαιρετιστήριο γεύμα στην Περαία Θεσσαλονίκης, όπου θα σημάνει και το τέλος ενός ακόμη GREECE OPEN.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην σελίδα μας στο Facebook  ή στα τηλ. 6949073670

 

 

 

Δείτε εδώ για:

GREECE OPEN 2016 “RHINO POWER” event & 1ος Πανελλήνιος αγώνας

Φ.Α.Ρ. GREECE OPEN 2014

Greece Open 2013 «Banana Man» Event

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL