Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πως μαγειρεύονται τα λεοντόψαρα; - «Είναι νόστιμα όπως η σκορπίνα»

H Αντιπεριφέρεια Λασιθίου διοργανώνει στην Ιεράπετρα εκδήλωση γνωριμίας του καταναλωτικού κοινού με το λεοντόψαρο. H Αντιπεριφέρεια Λασιθίου διοργανώνει στην Ιεράπετρα εκδήλωση γνωριμίας του καταναλωτικού κοινού με ...

Τα ψάρια και οι εποχές τους

Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο… λέει η γνωστή λαϊκή παροιμία. Η εποχικότητα κάθε τροφής τείνει να αλλοιωθεί με την εντατική καλλιέργεια ...

Δημήτρης Παπαδάκος

Παστή Παλαµίδα

Μάλλον το καλύτερο ψάρι για να γίνει παστό! Αφού λοιπόν την πιάσουµε, την καθαρίζουµε καλά, αρχίζουµε να κόβουµε το ψάρι σε µέτριες φέτες (ούτε πολύ λεπτές, ...

Σοφία Κιούκη

Σκαθάρι στο φούρνο

Σκαθάρι στο φούρνο Μια πολύ εύκολη συνταγή για όσους δεν έχουν τον χρόνο και τη δυνατότητα να ανάψουν κάρβουνα. Είναι ψάρι στο φούρνο τυλιγµένο σε λαδόκολλα. ...

Σοφία Κιούκη

Χταπόδι στη λαδόκολλα

Χταπόδι στη λαδόκολλα Βρισκόµαστε σε µια εποχή όπου τα χταπόδια «µπαίνουν» αρκετά συχνά στα σπίτια µας. Οι συνταγές για την παρασκευή τους -πολλές και διάφορες-, παραλλάσσονται ...

Ελένη Φούφα

Ψαρόσουπα

Ψαρόσουπα Αν και πολλά είναι τα ψάρια που µπορούν να µας προσφέρουν την απόλαυση µιας νόστιµης ψαρόσουπας, η στήρα µπορώ να πω ότι δίνει το καλύτερο ...

Ελένη Φούφα

Χταπόδι Κρασάτο

Χταπόδι Κρασάτο Υλικά • 1 χταπόδι περίπου ενός κιλού. • 1 φλυτζ. του τσαγιού ελαιόλαδο • 2-3 µέτρια κρεµµύδια ψιλοκοµµένα • 1-2 σκελίδες σκόρδο. • 1/2 ...

Σοφία Κιούκη

Φρέσκο Καλαµάρι Γεµιστό

Βρισκόµαστε σε µια εποχή που τα καλαµάρια έχουν κατακλίσει την ακτογραµµή και όλοι µας λίγο ή πολύ θα τα συναντήσουµε µπροστά µας. Οι προτάσεις για το ...

Ελένη Φούφα

Ριγανάτος Γαύρος

Ριγανάτος Γαύρος Αυτή η συνταγή γίνεται µε γαύρο ή σαρδέλα, ντοµατούλα και λεµόνι και αποτελεί µια αγαπηµένη επιλογή στην ελληνική κουζίνα. Εύκολη, γευστική και οικονοµική, αλλά ...

Καλαμάρι ψητό (παραδοσιακή συνταγή)

Καλαμάρι ψητό (παραδοσιακή συνταγή) Για το καλαμάρι ψητό θα χρειαστούμε: Υλικά 1 μεγάλο καλαμάρι λάδι λεμόνι ρίγανη Εκτέλεση Αφαιρούμε από το καλαμάρι το κεφάλι, το εσωτερικό ...

Ελένη Φούφα

Καλαμάρια γεμιστά

Καλαμάρια γεμιστά Για τη συνταγή για τα γεμιστά καλαμάρια θα χρειαστούμε: Υλικά 1 κιλό καλαμάρια (περίπου 6 τεμάχια) 250 γρ. ρετσίνα 250 ρύζι Καρολίνα 125 γρ ...

Comodo SSL