Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΝΕΑ

Τεχνικά σεµινάρια MERCURY-MARINER 2013

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, στα πλαίσια της ανάπτυξης και συνεχούς επιµόρφωσης του ∆ικτύου Τεχνικής Υποστήριξης των εξωλέµβιων κινητήρων,  διοργάνωσε και φέτος  Τεχνικό Σεµινάριο MERCURY & MARINER. Το σεµινάριο διεξήχθη στο ...

ΑΛΚΥΟΝΗ 2013

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα το 18ο Κύπελλο υποβρύχιας αλιείας που διοργάνωσε ο σύλλογος Γλαύκος µε την επωνυµία «Αλκυόνη». Η περιοχή στην οποία έγινε ο αγώνας ήταν το ...

Ίδρυση Ν.Α.Ο.ΑΣ

ΑΣΤΑΚΟΣ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Σας ενηµερώνουµε για την ίδρυση Ναυτικού Αθλητικού Οµίλου µε την επωνυµία  ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Ν.Α.Ο.ΑΣ.) µε την υπ΄ αριθµ.17/2012   απόφαση του Μονοµελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου. Η Έδρα ...

Skalis Outdoor βρείτε µας στο facebook!

Αναζητήστε την Skalis Outdoor στο facebook, πατήστε Like και µείνετε ενηµερωµένοι για νέα προϊόντα, πληροφορίες και εκδηλώσεις της εταιρίας. Σηκώστε τις φωτογραφίες σας, βρείτε τον εξοπλισµό που σας ενδιαφέρει ...

Σπύρος Χαλάστρας

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας 2013 του Οµίλου Φουσκωτών Σκαφών Αλεξανδρούπολης

Τι χρειάζεται για να συνεχίσουµε να πλάθουµε όνειρα, σε όλες τις αποχρώσεις από το γαλαζοπράσινο µέχρι το βαθύ µπλέ, ενώ ενδιάµεσα τα απόνερα από κάποιο σκάφος, εννοείται φουσκωτό, να ...

Ελένη Φούφα

Χταπόδι Κρασάτο

Υλικά • 1 χταπόδι περίπου ενός κιλού. • 1 φλυτζ. του τσαγιού ελαιόλαδο • 2-3 µέτρια κρεµµύδια ψιλοκοµµένα • 1-2 σκελίδες σκόρδο. • 1/2 φλυτζ. του τσαγιού λευκό ή ...

Σοφία Κιούκη

Φρέσκο Καλαµάρι Γεµιστό

Βρισκόµαστε σε µια εποχή που τα καλαµάρια έχουν κατακλίσει την ακτογραµµή και όλοι µας λίγο ή πολύ θα τα συναντήσουµε µπροστά µας. Οι προτάσεις για το µαγείρεµά τους πολλές, ...

Ελένη Φούφα

Ριγανάτος Γαύρος

Αυτή η συνταγή γίνεται µε γαύρο ή σαρδέλα, ντοµατούλα και λεµόνι και αποτελεί µια αγαπηµένη επιλογή στην ελληνική κουζίνα. Εύκολη, γευστική και οικονοµική, αλλά πάνω απ΄όλα πλούσια σε θρεπτικά ...

Καλαμάρι ψητό (παραδοσιακή συνταγή)

Υλικά 1 μεγάλο καλαμάρι λάδι λεμόνι ρίγανη Εκτέλεση Αφαιρούμε από το καλαμάρι το κεφάλι, το εσωτερικό κόκαλο, τα εντόσθια, τα πτερύγια και την πέτσα έτσι ώστε το καλαμάρι να ...

Ελένη Φούφα

Καλαμάρια γεμιστά

Υλικά 1 κιλό καλαμάρια (περίπου 6 τεμάχια) 250 γρ. ρετσίνα 250 ρύζι Καρολίνα 125 γρ λάδι 125 γαρίδες καθαρισμένες 75 γρ κουκουνάρια 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 1 ντομάτα κονκασέ ...

Σοφία Κιούκη

Καλαμάρια με κοφτό μακαρονάκι

Υλικά Καλαμάρια ντομάτα φρέσκια ή κονσέρβα 2-3 κρεμμύδια λάδι αλάτι πιπέρι 1/2 κιλό κοφτό μακαρονάκι Εκτέλεση Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε τα καλαμάρια μας τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τοποθετούμε ...

ΠΟΦΣ Οµάδα Έρευνας και ∆ιάσωσης

Το 1996 μια παρέα φίλων ίδρυσε τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών, τότε που στα μποφόρια του Κρητικού πελάγους τα 4μετρα και τα 5μετρα φουσκωτά φάνταζαν σαν μικρά τέντερ. Παρόλα ...

Αντώνης Δρόσος

Κοπή πίτας paraktiopsarema.gr

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου τα µέλη και οι φίλοι του paraktiopsarema.gr έκοψαν στην Χαλκίδα την πίτα τους µέσα σε ένα πολύ ζεστό φιλικό περιβάλλον, µε ωραίο µεζεδάκι και άφθονο ...

Αντώνης Δρόσος

14 Χρόνια SeaQuest

H SeaQuest συνεχίζει την δυναµική της παρουσία προσφέροντας ποιοτικά τουριστικά RIB από 4 ως τα 9.6 µέτρα όπου συνδυάζουν άριστη πλεύση και εξαιρετικές επιδόσεις. Επιπλέον η εταιρία αναλαµβάνει επισκευές ...

Comodo SSL